Acasa Despre noiMeniu Evenimente Galerie Contact 

Restaurant Casa Dante

Este situat in apropiere de strandul Titan, Bucuresti. Deschis in anul 2012, Casa Dante serveste preparate din bucataria romaneasca si internationala. Daca nu ati fost inca la Casa Dante, va invitam sa va bucurati de gradina de vara si de privelistea parcului din apropiere. Veti fi placut surprinsi de gustul mancarurilor, preparate intr-un stil unic. Programul nostru de divertisment completeaza experienta in acest loc.

Echipa restaurantului Casa Dante spera ca o relatie de lunga durata incepe chiar cu urmatoarea masa servita aici!

Meniu Casa Dante


Meniu a la carteMeniuri de nuntaRestaurant Casa Dante va asteapta cu un meniu diversificat si preparate pregatite din ingrediente de calitate, de catre echipa de bucatari cu vasta experienta in domeniu. Fie ca doriti sa serviti un pranz de afaceri, o cina romantica sau sa organizati un eveniment de familie, veti fi intampinati intotdeauna cu servicii de calitate, beneficiind de suport si consiliere pe durata derularii oricarui tip de eveniment!


terasa Casa Dante


Restaurant Casa Dante va pune la dispozitie 2 saloane de 40, respectiv 50 de locuri si o terasa de vara generoasa, cu capacitate de 80 locuri.

In natura fiecare masa va fi mai gustoasa la Casa Dante!
Protectia consumatorului - A.N.P.C | Date firme
Realizat de Nindos Consortiu @2014-2020